Frosta glas film för ett fantastiskt insynsskydd där du behöver det som mest

Hemsidan Frihets Partiet  » Blog »  Frosta glas film för ett fantastiskt insynsskydd där du behöver det som mest
0 Comments

I vissa rum kan det vara skönt om folk utanför inte kan se in, men samtidigt vill du givetvis inte gå miste om solljus. Den bästa lösningen är då att välja frosta glas film som ger ditt fönster den där frostade looken utan att du blir tvungen att byta ut hela fönstret.

Till en billig peng kan du införskaffa dig denna film som smidigt monteras på fönstret så att ingen kan se in trots att solljus tränger igenom för en mer öppen och ljus känsla. Kika på frostat glasfolie och välj ut ett motiv som matchar din inredning.

Hur använder du dig av frosta glas film?

Platserna där frosta glas film kan komma väl tillhands är exempelvis över fönstret i badrummet. Där vill du säkerligen att det ska kännas ljust även om du helst skippar främlingars förmåga att titta in. Om ditt kök eller vardagsrum har ett fönster ut till en trafikerad väg kan det också här kännas skönt om folk inte kan se in.

Hemmet är dock inte den enda platsen där frosta glas film kan användas. Många kontorsrum har dörrar och väggar i glas, så på kontoret kan frosta glas film också bli en lösning. Då detta är självhäftande tar det ingen längre tid att montera.

Annan praktisk fönsterfilm för hemmet

Utöver frosta glas film kan du också ta beslutet att prova på bland annat solfilm som skyddar dig mot en majoritet av UV-strålningen från solen. Denna tillåter fortfarande ljus att ta sig in, men likt solglasögon skyddar en solfilm dig från överdrivet solljus samtidigt som rummet inte blir lika varmt. Då kan du spara pengar och stänga av din AC!